Hogeschool Utrecht host van 14e European Conference on Management Leadership and Governance

Dit jaar is Hogeschool Utrecht de trotse host van het 14e  European Conference on Management Leadership and Governance (ECMLG). Voorzitter Jan Bogerd van het College van Bestuur heeft het evenement geopend.

Dit jaarlijkse, internationale evenement werd 14 jaar geleden voor het eerst georganiseerd en heeft al plaatsgevonden in Engeland, Kroatië, Oostenrijk en Cyprus. We mogen bezoekers verwelkomen uit meer dan 35 landen; een interessante mix van academici en professionals die in het dagelijks leven te maken hebben met management, leiderschap en governance.

Van elkaar leren

Pascal Ravesteijn, lector Procesinnovatie en Informatiesystemen aan Hogeschool Utrecht, is voorzitter van dit tweedaagse congres: “Utrecht is een levendige studentenstad waar veel creativiteit en talent vandaan komt, maar Utrecht is ook een stad waar voldoende innovatie en duurzaamheid aanwezig zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ambities waar te maken. Ik geloof dat Utrecht met al haar historie en cultuur en de mooie omgeving een succesvolle congreslocatie is voor alle geïnteresseerden, om samen te werken en van elkaar te leren.“

Meer informatie

Het internationaal toonaangevend congres over management, leiderschap en governance duurt 2 dagen. Kijk hier voor meer informatie op de congres-site.