HBO-Vestival: 50 jaar HBO Verpleegkunde

lustrum
Op donderdag 22 september vieren de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Hogeschool Utrecht (HU) het 50-jarig bestaan van de opleiding  HBO-Verpleegkunde (HBO-V).

Het thema van het lustrum is: TOEN-NU-STRAKS. Samen met het werkveld, heeft de HBO-V zich de afgelopen vijf decennia voortdurend ontwikkeld en dat blijven we doen.

Evelyn Finnema is keynote-spreker. Zij is Chief Nursing Officer (CNO) bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Na haar verpleegkundeopleiding heeft Evelyn meerdere jaren gewerkt als verpleegkundige in diverse velden van de gezondheidszorg in combinatie met functies in verpleegkundig onderwijs, beleid, management en onderzoek. Momenteel is zij hoogleraar Verplegingswetenschap en Onderwijs aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Verder is er een uitgebreid programma voor (oud)medewerkers, alumni en relaties van de opleiding, én voor studenten. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.