Toelating

Ben jij enthousiast geworden over dit unieke programma Cardiovasculaire- en Respiratoire Fysiotherapie? Bekijk dan meteen of je kunt starten.

Instroomeisen van Cardiovasculaire- en Respiratoire Fysiotherapie

Tijdens Cardiovasculaire- en Respiratoire Fysiotherapie krijg je praktijkopdrachten die direct aansluiten bij je dagelijks werk als fysiotherapeut. Om deze verbinding tussen opleiding en praktijk te kunnen maken, is het belangrijk dat je een relevante werkplek hebt. In het intakegesprek kijken we of je werkplek geschikt is. Het is wel van belang om voldoende tijd voor de studie (20 uur per week) te reserveren.

Met een bachelordiploma Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar of Oefentherapie Mensendieck word je toegelaten tot het programma Cardiovasculaire- en Respiratoire Fysiotherapie.

Als onderdeel van de toelatingsprocedure wordt aan alle studenten een toelatingsgesprek aangeboden. Hierbij worden in ieder geval de huidige werksituatie en persoonlijke wensen ten aanzien van de studie besproken.

Dit programma is een combinatie van de Master Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg en Cardiovasculaire- en Respiratoire Fysiotherapie. Om deel te nemen aan dit programma schrijf je je voor jaar 1 in bij de Master Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg (Croho M Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg, Crohonummer 45286).

Interesse in Masterprogramma Cardiovasculaire- en Respiratoire Fysiotherapie?

Heb je nog vragen?