Durf jij te innoveren? In deze masteropleiding ga je aan de slag met casussen uit je eigen praktijk. Je leert hoe je innovaties binnen je eigen werk- en vakgebied echt werkend krijgt. Je werkt aan innovatievermogen, interprofessionele samenwerking en organisatieverandering vanuit evidence-based practice. Met deze masteropleiding ontwikkel je jezelf op masterniveau. Deze master staat gelijk aan een universitaire master.
Studenten in overleg in een klaslokaal

De master Fysiotherapie en Innovatie in de Beweegzorg leidt je op tot masteropgeleide professional die zichzelf, het werk en de organisatie innoveert en toekomstbestendig houdt tijdens maatschappelijke ontwikkelingen. Je leert complexe vraagstukken binnen jouw patiëntenzorg en organisatie strategisch en integraal aan te pakken. Dit doe je onder leiding van bevlogen docenten uit het werkveld. 

Persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact op met docent Master Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg Jan Custers via jan.custers@hu.nl of bel of WhatsApp naar 06-38763116. We helpen je graag verder!

Stuur direct een email

Handig om te weten

Aanmelddeadline 31 augustus en 31 december
Start 1 september en 1 februari
Lesdata Wekelijks op donderdag tussen 14.00 - 20.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties in Midden-Nederland)
Studie-investering Circa 20 uur per week
Collegegeld € 1084 (vrij van btw)
Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie Heidelberglaan 7 Utrecht
Diploma Master of Science - MSc
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam M Beweegzorg
Croho-code 45286

Innovaties voor je eigen werkomgeving

Je leert bijvoorbeeld complexe patiëntsituaties met je (con-)collega’s te bespreken en samenwerkingsverbanden te ontwerpen, om interprofessionele samenwerking te stimuleren. Daarnaast leer je ook om een beweegzorginnovatieplan op te stellen om zo je eigen werk en/of de organisatie te innoveren.

Beweegzorg verrijken en verdiepen

Met deze masteropleiding op zak ben je een echte bruggenbouwer tussen wetenschap en praktijk. Je ontwikkelt een sterk innovatief, onderzoekend en verbindend vermogen. Daarmee ben je als behandelaar ook voorbereid op andere rollen in het toekomstige zorglandschap.

Persoonlijke leerroute

Je studeert flexibel; samen met je begeleider bepaal je het studietempo, de volgorde van leereenheden en de toetsmomenten. Op die manier kun je de studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.

Aanmelden

Zin om te beginnen?

Meer weten?

De belangrijkste informatie op een rij.

Interesse in de Master Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg?

Kosten

De Master Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg is een bekostigde masteropleiding. Is dit je eerste masteropleiding? Bereken met de collegemeter welk collegetarief voor jou van toepassing is. Voor boeken en andere lesmateriaal ben je tussen de € 100 en € 500 kwijt.

Waarom deze opleiding bij de Hu?

  • Evidence- en contextbased beweegzorg

    Behandelen op basis van wetenschappelijk bewijs of kiezen voor gepersonaliseerde zorg? Met deze master leer je omgaan met deze dilemma’s.

  • Innovatief en flexibel onderwijs

    De master biedt uitdagende werkvormen en een flexibele structuur waarmee leren en werken bij elkaar komen.

  • Sterke verbinding met onderzoek in de lectoraten

    De opleidingen bij het Instituut voor Bewegingsstudies werken nauw samen met de lectoraten in onderzoeks- en innovatieprojecten.

Direct contact

Jan Custers

Jan Custers

Docent

Vragen over de opleiding?