In de Master Expertdocent Beroepsonderwijs ontwikkel je je tot een docent die gespecialiseerd is in het opleiden van beroepsbeoefenaars. Wil jij ervoor zorgen dat de opleiding van jouw leerlingen in het vmbo, mbo of hbo perfect aansluit op de arbeidsmarkt? Ken jij de nieuwste trends op de arbeidsmarkt en weet jij waar de kansen liggen? Dan is deze Master echt iets voor jou.
Deeltijd Master Expertdocent Beroepsonderwijs: drie mensen in overleg achter een laptop

Tijdens deze masteropleiding leer vanuit een maatschappelijke, onderwijskundige, beroepsmatige en vakinhoudelijke invalshoek invulling geven aan de opleiding waaraan je lesgeeft. Je kunt zo maatwerk leveren aan je studenten en ervoor zorgen dat hun opleiding zo goed mogelijk aansluit bij de praktijk, zodat ze later snel een leuke baan kunnen vinden.

Handig om te weten

Aanmelddeadline 2 weken voor je startdatum
Start September
Lesdata Driewekelijks op maandagen 10.00 - 18.00 uur.
Studie-investering Gemiddeld ongeveer 20 uur per week
Collegegeld € 2060 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief. Bereken welk tarief voor jou geldt.

Locatie Padualaan 97 Utrecht
Diploma Master of Education
Toelating Bekijk de toelatingseisen
01
Master Expertdocent Beroepsonderwijs, tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding

Je leert hoe je beroepsonderwijs in laat spelen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en tegelijkertijd rekening houdt met wensen en behoeften van studenten. De school waar je werkt is meteen je leerplek. Zo kun je je opgedane kennis meteen toepassen.

02
Master Expertdocent Beroepsonderwijs, carriereperspectief

Opleider van het beroepsonderwijs

Na de Master Expertdocent Beroepsonderwijs kun je een voortrekkersrol op jouw school vervullen. Je kunt de lesinhoud van het beroepsonderwijs vormgeven en verbindt de behoeftes van studenten met die van de arbeidsmarkt. Je levert maatwerk aan studenten en zorgt voor een goede aansluiting met de beroepspraktijk.

Aanmelden

Zin om te beginnen met deze opleiding? Bekijk dan meteen hoe je je aanmeldt.

Persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. In overleg met je studieadviseur werk je aan je eigen doelen, en bepaal je toetsmomenten en welke modules je volgt.


Losse modules

Wil je je verder professionaliseren, maar weet je niet zeker of je een hele masteropleiding wilt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om een of enkele module(s) los te volgen.


Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de opleiding Master Expertdocent Beroepsonderwijs? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt. Aan lesmaterialen, studiedagen en congressen ben je ongeveer € 900 kwijt gedurende drie jaar.


Waarom deze opleiding bij de hu?

  • Gebundelde krachten

    Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met Hogeschool Windesheim in Zwolle.

  • Volg een unieke opleiding

    Dit is de eerste Nederlandse masteropleiding die draait om de behoeftes en talenten van studenten in beroepsonderwijs

  • Volg innovatief onderwijs

    Deze masteropleiding biedt een aantrekkelijke combinatie van hoorcolleges, masterclasses, zelfstudie en praktijkopdrachten.

Master Expertdocent Beroepsonderwijs, Foodcourt Padualaan 101

Interesse in de Master expertdocent beroepsonderwijs?

Neem contact met ons op

Gerelateerde opleidingen