Data Driven Business HUB Event

Eén van de kerndoelen van het Analytics-onderwijs aan Hogeschool Utrecht is dat studenten met hetgeen ze leren of ontwikkelen impact maken in de praktijk. Hogeschool Utrecht gelooft dat impact maken alleen mogelijk is wanneer er interactie is tussen de praktijk, studenten, en onderzoekers. Verbinding, daar draait het om. Daarom vindt op 8 november alweer de 5e editie van het Data Driven Business HUB Event plaats.

Het HUB-event is een informele marktplaats waar onderwijs, onderzoek en praktijk op het gebied van Data Driven Business elkaar vinden. Daarmee is dit event de ultieme gelegenheid om inspiratie op te doen, nieuwe contacten te leggen, én meer te leren over Data Driven Business. De inhoudelijke vakgebieden Data Analytics, Transformation Analytics, People Analytics, Marketing Analytics, en Finance Analytics staan hierbij centraal.

Voor wie?

Professionals uit de beroepspraktijk, collega’s van cursisten uit onze analytics opleidingen, onderzoekers, docenten, studenten van binnen of buiten Hogeschool Utrecht die zich aan het oriënteren zijn op een master, en anderen die geïnteresseerd zijn Data Driven Business zijn van harte welkom.

Programma

Het event start om 14.00 met een introductie van Dr. Sjoerd van den Heuvel over één van de meest opkomende rollen van dit moment: de Analytics Translator. Dit profiel, in 2018 door McKinsey in het leven geroepen, staat centraal in de nieuwe masteropleiding die per september 2020 aan Hogeschool Utrecht van start gaat. Hierna verzorgt Jochem van Dijk, lead HR Digital bij ABN Amro, een keynote over het optimaliseren en innoveren van de employee experience. Vervolgens kun je tijdens een informele markt, kennismaken met de analytics-onderzoeken van studenten; zowel jonge bachelor studenten als doorgewinterde professionals die ons post-initieel onderwijs hebben gevolgd. Er zijn verschillende innovatieve partners aanwezig met een stand, die meer komen vertellen over de toekomst van analytics. Het laatste gedeelte van de dag middag staat in het teken van een interessante keynote door Eva Traag, advocaat bij Dirkzwager over data-privacy. Het event wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van certificaten voor cursisten en een netwerkborrel. En, waar het event mede om bekend staat… bitterballen!

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Datum: Vrijdag 8 november 2019
Tijd: 14.00 - 18.00 uur
Locatie: Koningsbergerstraat 9, Utrecht
Toegang: gratis

Het HUB event vindt plaats bij Cursus- en Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 te Utrecht. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal Station. Hieronder vind je een korte samenvatting van de vervoersmogelijkheden.

Auto

Voor een juiste routebeschrijving adviseren wij een goede routeplanner te raadplegen, rekening houdend met wegwerkzaamheden. Wij raden je aan om vooraf uw route te bepalen.
Algemeen geldt:

• Vanuit alle richtingen borden Centrum/Jaarbeurs aanhouden;
  • Zodra je op het Westplein (groot verkeersplein bij de Jaarbeurs/ NH hotel) aangekomen bent, volg je de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg;
  • Neem na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).

Parkeren

• De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van het cursus- en vergadercentrum (dagtarief €16,-)
  • Een goedkoper alternatief is gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12 (afrit 17). Volg de borden naar P+R Westraven. Vlak voor de parkeergarage stap je op de sneltram richting Utrecht. Bij de halte Graadt van Roggenweg stap je voor de deur van het cursus- en vergadercentrum uit (€5,- dagtarief inclusief sneltram)
  • Op de eigen parkeerplaats van het cursus- en vergadercentrum (achterzijde pand) kun je gratis, maar zeer beperkt je auto kwijt (vol = vol)
  • In de wijk rondom het cursus- en vergadercentrum is betaald parkeren (€24,96 voor een dagkaart)

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station:

• Lopend (ca. 10 min) uitgang Jaarbeursplein, dan Jaarbeurs aan de rechterzijde passeren, het parkeerterrein schuin oversteken volgens het kaartje. Bij de stoplichten de grote weg met sneltram oversteken, je ziet het cursus- en vergadercentrum dan voor je in de zijstraat
  • Met de sneltram bij halte Graadt van Roggenweg uitstappen, je ziet het cursus- en vergadercentrum direct in de zijstraat ten westen van de halte

Sponsors

Interesse om dit event te sponsoren? Of om met een stand aanwezig te zijn op het event? Neem contact op met het Data Driven Business team via datadrivenbusiness@hu.nl.

Heb je vragen? Mail dan naar datadrivenbusiness@hu.nl