Het coronavirus heeft een grote impact op Hogeschool Utrecht. We organiseren ons onderwijs en onderzoek zoveel mogelijk online en richten onze bedrijfsvoering in volgens RIVM-richtlijnen. Op de website van het RIVM is een uitgebreide FAQ over het coronavirus beschikbaar. Voor reisadviezen verwijzen we naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Met alle maatregelen verandert er bijna elke dag weer iets. Hoe vind je dan de informatie die je nodig hebt? Wij wijzen je graag de weg.

Heb je je vooropleiding nog niet kunnen afronden door de corona-uitbraak, maar wil je in september beginnen aan een opleiding bij de HU? Vind de informatie over jouw situatie op onze toelatingseisen en inschrijfvoorwaarden-pagina.

Of heb jij je al ingeschreven en wil jij meer weten over de start van je studie? Na het activeren van je HU-account kun je de laatste mededelingen en opleidingsinformatie vinden op myHU.

Duurt het nog even voor je gaat studeren?

Ben jij op zoek naar een studie en heb je hulp nodig bij het kiezen van een studie of aanmelden? Bekijk de pagina over onze online events. Hier kun je informatie vinden over onder andere de online open dagen en avonden, aanmelddeadlines, de studiekeuzecheck en matchingsdagen.

Ben je al student bij de HU en ben je op zoek naar de laatste mededelingen en opleidingsinformatie? Al deze informatie kun je vinden op MyHUexterne link. Wil je weten onder welke omstandigheden en voorwaarden je naar de HU mag komen? Kijk dan op de overheidspagina Corona en maatregelen voor studenten hoger onderwijsexterne link. Heb jij, een huisgenoot of een andere naaste een positieve coronatest, en wil je weten wat de quarantaineregels zijn? Kijk dan op deze overheidspaginaexterne link.

Als medewerker kun je alle informatie vinden op corona.hu.nl.

Meer informatie over onderwijs op afstand, online toetsing, thuiswerken en andere digitale oplossingen vind je op de website Digitale HU.

Ben je student of medewerken van Hogeschool Utrecht? Dan ontvang je via de corona-update de meest recente informatie in je mailbox. HU Ontwikkelt houdt medewerkers daarnaast op de hoogte van alle overige ontwikkelingen binnen de hogeschool.

Heb je een andere vraag?

Voor vragen over onderwijs, toetsen, stages, afstudeertrajecten of hulp bij studeren kun je terecht bij je docenten, studieloopbaanbegeleider of decaan. Zij zijn online bereikbaar en beschikbaar.

Voor overige vragen en vragen over het coronavirus kun je een mail sturen naar info@hu.nl.

In HU-nieuws