Ga je binnenkort studeren en heb je gekozen voor een opleiding van de HU? Top, maar vergeet je niet uiterlijk 1 mei aan te melden.

Hier vind je alle informatie over aanmelden en de studiekeuzecheck. Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan of je nog een meeloopdag kunt volgen of kunt proefstuderen bij de opleiding waar jij benieuwd naar bent. Bij de HU helpen we je graag met je studiekeuze.

Meld je uiterlijk 1 mei aan

Heb je je keuze gemaakt voor een voltijdopleiding? Dan is het tijd om je aan te melden. Hoe dat in zijn werk gaat, hebben wij voor je op een rij gezet. Of het nou gaat om aanmelddeadlines, toelatingseisen of regelingen rond collegegeld.

Meeloopdagen en proefstuderen

Heb jij de informatie over onze opleidingen al bekeken, open dagen bezocht, maar weet je het toch nog niet helemaal zeker? Kijk dan of je nog een meeloopdag kunt volgen of kunt proefstuderen bij de opleiding waar jij benieuwd naar bent.

Studiekeuzecheck

Wanneer een opleiding goed bij je past, is de kans groter dat je hem succesvol afrondt. Om op tijd te kijken of er zo’n goede match is tussen jou en een opleiding, is er de studiekeuzecheck van Hogeschool Utrecht. Wel zo handig. Klik op de link om meer te lezen.

Studeren aan de HU

Bij de HU komt alles samen. Jij gaat studeren aan een hogeschool met de beste voorzieningen. Een plek waar je leert op een manier die bij jou past, in een centrale, knusse wereldstad. Mooie baankansen en nieuwe vrienden verzekerd.

Hulp bij studiekeuze

Het maken van de juiste studiekeuze kan soms behoorlijk lastig zijn. Onze vloggers en studenten delen daarom hun ervaringen en tips.