aanmelden open avond

Meld je aan voor de open avond van 21 april 2020.Selecteer minimaal één en maximaal 3 opleidingen. Op de volgende pagina wordt gevraagd naar je persoonsgegevens.


Persoonlijke gegevens

We vragen je contactgegevens om je op de hoogte te kunnen stellen over de open avond.


DD-MM-JJJJ
Deze informatie gebruiken we om in combinatie met e-mailadres en voornaam jouw gegevens in onze database te ontdubbelen.

Vul je telefoonnummer in zodat we je kunnen bellen met informatie over opleidingen.

1234AA
Met deze informatie proberen we de bereikbaarheid van en de bewegwijzering naar onze locaties te verbeteren.

Opleidingen kunnen deze informatie gebruiken om je gerichter informatie te verstrekken betreffende toelatingsmogelijkheden en gerelateerde onderwerpen.

Privacyvoorwaarden *
Hogeschool Utrecht verwerkt persoonsgegevens in verband met de uitvoering van onze taken als onderwijsinstelling. Het gaat om gegevens die bijdragen aan een efficiënt studiekeuzeproces, waaronder informatie over en aanmelden voor voorlichtingsactiviteiten (zoals open dagen en avonden, meeloopdagen en proefstuderen) en informatie over studiekeuze, opleidingen en nascholingsaanbod.

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. We bewaren en gebruiken alleen persoonsgegevens die rechtstreeks door jou aan ons worden verstrekt. Meer info? Lees onze Privacyverklaring en komt hoe wij gegevens opslaan en verwerken.Vragen over de opleiding?