aanmelden open avond

Meld je aan voor de open avond van 11 juni 2019Selecteer minimaal één en maximaal 3 opleidingen. Op de volgende pagina wordt gevraagd naar je persoonsgegevens.
Persoonlijke gegevens

We vragen je contactgegevens om je op de hoogte te kunnen stellen over de open avond.


DD-MM-JJJJ
Deze informatie gebruiken we om in combinatie met e-mailadres en voornaam jouw gegevens in onze database te ontdubbelen.

Vul je telefoonnummer in zodat we je kunnen bellen met informatie over opleidingen.

1234AA
Met deze informatie proberen we de bereikbaarheid van en de bewegwijzering naar onze locaties te verbeteren.

Opleidingen kunnen deze informatie gebruiken om je gerichter informatie te verstrekken betreffende toelatingsmogelijkheden en gerelateerde onderwerpen.

Privacyvoorwaarden *
Hogeschool Utrecht verwerkt persoonsgegevens in verband met de uitvoering van onze taken als onderwijsinstelling. Zo verwerken we ook gegevens die bijdragen aan een efficiënt studiekeuzeproces, zoals voor het aanmelden voor open dagen, meeloopdagen en proefstuderen en voor het ontvangen van e-mails met informatie over studiekeuze en opleidingen.

Hogeschool Utrecht gaat daarbij zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. We bewaren en gebruiken enkel persoonsgegevens die rechtstreeks door jou aan ons worden gegeven. Meer info? Lees onze Privacyverklaring en komt hoe wij gegevens opslaan en verwerken.Neem contact met ons op