Agenda & Nieuws

STUDIUM GENERALE - AMBASSADEUR VAN AMBITIE

Studium Generale Hogeschool Utrecht is er voor nieuwsgierige studenten en medewerkers die meer uit hun studie en werk willen halen. We organiseren activiteiten voor en met studenten, medewerkers en externe partners die de hogeschool, maar ook de lokale samenleving en wereld buiten de instelling graag kritisch bekijken en zich hier actief een mening over willen vormen, of - beter nog - er een actieve bijdrage aan willen leveren.

Zoek jij meer inhoud, verdieping of uitdaging tijdens je studie of naast je werk? En heb je tijd en energie over? Dan ondersteunen wij je graag bij je ambities.


AGENDA
klik op de evenementen voor de evenementenpagina's

Iedere maandagavond vanaf 23 januari Tegenlicht Meet Ups in de Centrale Bibliotheek 
Iedere maandagavond een terugblik en nagesprek met deskundigen over de documentaire van zondagavond
Utrecht College Tour - met in april en mei allesweter professor Maarten van Rossem, Marlies Timmermans (directeur poppodium EKKO), cabaretier Hans Sibbel en journalist Eelco Bosch van Rosenthal.
Zo om de twee weken een avond vol lessen, verhalen en anekdotes uit het leven en de carrière van onze gasten

Maarten van Rossem

VACATURES
Studium Generale zoekt een communicatie-stagiair voor onze nieuwe campagne, website en huisstijl en een stagiair projectmanagement / projectorganisator om een aantal van onze gave projecten zelfstandig uit te voeren. Tenslotte zoeken we een journalistiek-student die de komende maanden vooraankondigingen voor/items over onze projecten wil maken, zowel in de vorm van filmpjes als geschreven artikelen/nieuwsberichten. Interesse? Neem contact op via studiumgenerale@hu.nl.

GRATIS KENNIS, VERDIEPING & COACHING:

Wat een ander doet, moet je zelf niet beter willen doen.

Onze collega's van Studium Generale Universiteit Utrecht organiseren op verschillende momenten in de week een intensief lezingenprogramma, rond lunchtijd op de Uithof en 's avonds in de binnenstad (Academiegebouw, Domplein). Voor al het HU-nieuws en om te weten wat er verder binnen het hoger onderwijs en het Haagse kennisbeleid gebeurd, lees je natuurlijk Trajectum en ScienceGuide! Voor je portie internationale ontwikkeling en politiek zit je dinsdagavonden gebakken bij SIB Utrecht, terwijl als je (sociaal) wilt ondernemen je natuurlijk aan het juiste adres bent bij SOON en Students Inc.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten