Nieuws

RSS feed

 

 • Werkbezoek Gedeputeerde Staten provincie Utrecht aan HU

  24-01-2018 Bezoek SG

  Op dinsdag 23 januari heeft de Utrechtse Commissaris van de Koning Willibrord Van Beek, vergezeld door gedeputeerden Van den Berg, Maasdam en Pennarts-Pouw, een werkbezoek gebracht aan Hogeschool Utrecht. Jan Bogerd, voorzitter van het College van Bestuur, heeft samen met onder anderen collegeleden Anton Franken en Tineke Zweed een rondleiding verzorgd. Tijdens het bezoek stonden de arbeidsmarktopgave, het als regio versterken van het profiel Healthy Urban Living en het profileren van de regio met haar innovaties op dit terrein in Brussel, centraal.

 • Jacqueline Bosker benoemd tot lector bij Hogeschool Utrecht

  23-01-2018 Bosker

  Dr. Jacqueline Bosker is per 1 januari 2018 benoemd als lector Werken in Justitieel Kader bij Hogeschool Utrecht. Het lectoraat is in 2008 gestart op initiatief van de drie reclasseringsorganisaties (3RO) en Hogeschool Utrecht. Samen met dr. Vivienne de Vogel, die in maart 2017 werd benoemd als lector, vormt Jacqueline Bosker de nieuwe leiding van dit lectoraat. Zij vervangen de huidige lector, Anneke Menger, die in april 2018 met pensioen gaat.

 • Nieuw platform middelbaar en hoger beroepsonderwijs Utrecht en Amersfoort

  19-01-2018

  De middelbaar en hoger beroepsonderwijsinstellingen in Utrecht en Amersfoort slaan de handen ineen om de Utrechtse beroepsbevolking gelijke kansen te bieden op een gezonde regionale arbeidsmarkt. Deze kennisinstellingen vormen samen een platform als sterke strategische gesprekspartner voor overheden en beroepspraktijk.

 • Mark Zanstra is Docent van het Jaar 2018

  19-01-2018

  Mark Zanstra, docent aan de bacheloropleiding Medische Hulpverlening is tijdens de nieuwjaarsviering van Hogeschool Utrecht uitgeroepen tot Docent van het Jaar 2018. Zanstra maakte indruk op de jury met zijn passie voor het vak. “Hij brengt de praktijk naar het leslokaal en de klas weer terug naar de praktijk.”

 • Tessa Riewald Honoursstudent van het Jaar

  18-01-2018 HU honoursprijs 2018

  Op de eerste dag van het Onderwijsfestival HU Next18 van Hogeschool Utrecht waren er prijzen voor de Honoursstudent van het Jaar en voor de onderwijsinnovatie van het jaar. Tessa Riewald, vierdejaars Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), won de eerste. De bijzonderste onderwijsinnovatie lag bij het docententeam van de afstudeerrichting Creatieve Industrie.

Trajectum

Trajectum

Journalistiek (online) platform van de HU met nieuws, blogs en longreads.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten