Lustrumevent 'Managing the Future - TBK25'

29-03-2017

De opleiding Technische Bedrijfskunde van het Institute for Engineering & Design (IED) van Hogeschool Utrecht bestaat 25 jaar. Een mooi moment om samen met u terug te blikken op hoe het allemaal begon en hoe de opleiding uitgroeide tot de succesvolle, gewaardeerde studie van vandaag. Maar we willen ook graag samen kijken naar de toekomst. Als gevolg van robotisering, automatisering en digitalisering zal die toekomst er heel anders uit zien. Hoe dan? Welke trends tekenen zich af? En hoe zorgen we ervoor dat we als professionals toekomstbestendig zijn? Kom voor een antwoord op deze vragen op woensdag 29 maart 2017 (14.00-20.30 uur) naar het lustrumevent ‘Managing the Future – TBK25’ op Padualaan 99 in Utrecht.

25 jaar Technische Bedrijfskunde

Managing the Future – TBK25

• Vooraanstaand trendwatcher-futurist Richard van Hooijdonk, succesvol serial ondernemer en oud-directeur van opleidingscentrum de Baak Arko van Brakel, en bekend kunstenaar-morfoloog Michel Huisman geven vanuit verschillende perspectieven een inkijkje in de wereld van morgen.
  • Tijdens de acht workshops en het Kennisfestival maakt u actief kennis met innovatieve ontwikkelingen als prototyping & 3D-printing, augmented & virtual reality (o.a. dé Hololens), robots Zora en Hugo, Smart Cities, het Internet of Things & Big Data en Systems Engineering.
  • Promovendi en afstudeerders laten u voorbeelden zien van hun high-end onderzoek voor bedrijven.
  • En natuurlijk is er volop ruimte voor ontmoetingen en gezelligheid tijdens de borrel, het Kennisfestival en het walking dinner met live muziek.

Ontvangst & registratie
Opening
Door dagvoorzitter Monique van Deelen
Welkomstwoord
Door Do Blankestijn en Anton Franken
Trendz! Op naar 2030
Door Richard van Hooijdonk
De manager van de toekomst, een robot?
Door Arko van Brakel
De opleiding Technische Bedrijfskunde: vroeger, nu en straks
Door Arko van Brakel samen met alumni, studenten, docenten en Monique van Deelen
Ronde workshops
Keuze uit acht parallelle sessies over innovatieve ontwikkelingen met impact
(Hoe) maak je toekomst?
Door Michel Huisman
Opening lustrumjaar TBK25 & Afsluiting plenaire programma
Borrel, walking dinner & Kennisfestival
Einde

'Gouwe Ouwe Galerij’

Graag presenteren we op het event een ‘Gouwe Ouwe Galerij’. Een mooie manier om als bezoeker in één oogopslag te zien waar mede-alumni terecht zijn gekomen. Hiervoor hebben we ook uw informatie nodig.

Doe mee en vul het Gouwe Ouwe/Memory Lane-document in en stuur dit samen met een portretfoto (vóór 1 maart) aan: chiel.vandijk@hu.nl

'Memory Lane'

Voor de ‘Memory Lane’ zijn we op zoek naar foto’s van bijzondere momenten uit het 25-jarig bestaan van Technische Bedrijfskunde.

Help ons, kijk in het Gouwe Ouwe/Memory Lane-document wat we nodig hebben, en stuur (vóór 1 maart) uw foto's en beeldmateriaal aan: chiel.vandijk@hu.nl. Wij zorgen voor een mooie collage tijdens het event.

Tijdstip en locatie

Woensdag 29 maart 2017 van 14.00 tot 18.00 uur (met aansluitend tot 20.30 uur: borrel, walking dinner & Kennisfestival).
HU-locatie Padualaan 99 in Utrecht.

Voor wie?

Tijdens het event ontmoet u studenten, docenten en professionals die betrokken waren of zijn bij de opleiding Technische Bedrijfskunde van het Institute for Engineering & Design van de HU:

• oud-studenten & alumni van Technische Bedrijfskunde
  • oud-docenten en medewerkers van Technische Bedrijfskunde
  • professionals uit het brede relatienetwerk van Technische Bedrijfskunde
  • huidige docenten, medewerkers en studenten van Technische Bedrijfskunde
  • overige belangstellenden uit het werkveld van Technische Bedrijfskunde.

Aan deelname aan het event zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden

Lees meer over de sprekers en workshopleiders, de lezingenworkshops en het Kennisfestival. Of bekijk het evenement op Facebook.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. De inschrijving eindigt op 23 maart 2017.

Voor vragen over het event kunt u contact opnemen met Andy Wagenaar.

E: andy.wagenaar@hu.nl
T: 06-45 89 63 97