Internationale conferentie - Teacher in Europe 2018 (dit evenement is geweest)

16-05-2018

Op 16, 17 en 18 mei 2018 gaan studenten van lerarenopleidingen uit heel Europa aan de slag met het thema diversiteit. Lijkt je dat leuk? Schrijf je dan nu gratis in voor de internationale conferentie Teacher in Europe 2018.

Het congres is zowel voor pabo-studenten als studenten VO. De pabo’s van de KPZ en VIAA in Zwolle zullen samen met de tweedegraads opleiding van Instituut Archimedes een mooi programma voorbereiden.
De pluspunten van deze conferentie op een rijtje:

  • Gratis deelname. Zelfs overnachtingen en eten zitten erbij!
  • Drie dagen vol met lezingen en workshops van experts op het gebied van internationalisering en diversiteit.  
  • Begeleiding van coaches uit heel Europa voor het opzetten van internationale samenwerkingsprojecten.
  • Contact met medestudenten uit diverse Europese landen.  
  • Elke student ontvangt een certificaat. Dit kan je gebruiken als bewijsstuk in je portfolio, het staat goed op je CV en je kunt bij een sollicitatie aantoonbaar maken dat je affiniteit hebt met internationalisering.
  • Je kunt deze deelname ook koppelen aan een Honours-traject; zie daarvoor https://hubl.hu.nl/module/honours-bij-de-educatieve-instituten

Wil je deelnemen? Schrijf je dan nu in! Ga naar https://www.teacherineurope.eu/index.php. De deadline voor inschrijving is 8 april. 

Let op! Er is een beperkt aantal plekken en plaatsing is op volgorde van binnenkomst, dus wacht niet te lang met inschrijven! Heb je nog vragen: mail naar anouk.zuurmond@hu.nl