Internationale conferentie Smart Sustainable Cities 2017 (dit evenement is geweest)

14-06-2017

Op 14 juni organiseert Hogeschool Utrecht de internationale conferentie ‘Smart Sustainable Cities 2017 – Viable Solutions’. Tijdens deze conferentie delen onderzoekers, docenten en studenten die betrokken waren bij het Essence-project, hun kennis en inzichten op het gebied van duurzame en leefbare steden van de toekomst.

Het programma bevat onder meer plenaire sessies met gerenommeerde sprekers als Thomas Rau, Andy van den Dobbelsteen en Maarten Hajer. Zij nemen je mee in de complexe materie van leefbaarheid in de stad en de stappen die we moeten zetten om te kunnen komen tot smart sustainable cities. Daarnaast is er een keur aan interactieve sessies waarin je jouw oplossingen over stedelijke duurzaamheid kunt delen met de overige deelnemers.

Een bijzonder onderdeel van de conferentie is het Young Professionals Event, een podium voor studenten om hun ideeën voor de transitie naar slimme, duurzame steden voor het voetlicht te brengen. Zes genomineerde teams strijden om de Transition Zero Award 2017. Het winnende team ontvangt € 3000,-.

Ben je student, docent, onderzoeker of professional in de bouw of (semi)overheid, kom dan naar deze conferentie, deel je ideeën over de toekomst van de stad en het samenwerken aan duurzame oplossingen.

Deelname aan de conferentie is gratis. Bekijk het volledige programma en meld je aan.