Evenementen

RSS feed
 • Symposium "Educatieve Opleidingen in een dynamische samenleving"

  23-03-2017

  Waar staan educatieve opleidingen voor in de huidige turbulente maatschappij waarin technische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en meningen steeds sterker uiteen lopen? Hoe gaan zij om met onderwijskundige en maatschappelijke vraagstukken?

 • Congres Let's talk energy

  23-03-2017 congres lets talk energy

  Hoe kun je de dialoog aangaan over duurzame energie? Hoe ga je om met weerstanden van de lokale bevolking? En hoe sluit je daarbij aan bij de beleving van mensen? Deze vragen staan centraal tijdens het congres Let’s Talk Energy. Dit congres, georganiseerd door Hogeschool Utrecht en de Hanzehogeschool Groningen, vindt plaats op 23 maart en staat geheel in het teken van een communicatief handelingsperspectief bij lokale energietransities.

 • Congres 'LOB in het vmbo'

  24-03-2017 Samenscholing

  Hoe veranker ik loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) op mijn school? Met dit vraagstuk gaan decanen, teamleiders, schoolleiders en lerarenopleiders van de Hogeschool Utrecht aan de slag tijdens het HU-congres ‘LOB in het vmbo’.

 • De Master spreekt... over trends in Enterprise Architectuur

  24-03-2017

  Het vakgebied (enterprise) architectuur maakt veel ontwikkeling door. Het goede nieuws is dat we ons nu minder met raamwerken bezig houden en al meer met business transformatie. We leven in het nu.

 • Lustrumevent 'Managing the Future - TBK25'

  29-03-2017 Lustrum25jrTBK

  De opleiding Technische Bedrijfskunde bestaat 25 jaar. Om dit te vieren organiseert de HU op 29 maart 2017 voor (oud-)studenten, (oud-)medewerkers en relaties een lustrumevent. Met als thema ‘Managing the Future – TBK25’ blikken we terug, maar ook vooruit. Hoe ziet de wereld er over 25 jaar uit? En hoe bereiden wij onszelf als professionals hierop voor? Naast spraakmakende keynotesprekers, interessante workshops en een Kennisfestival, is er volop ruimte voor ontmoetingen en gezelligheid.

 • Van energiek gesprek naar energietransitie

  30-03-2017

  Het onderzoeksproject Frames met Energie loopt bijna ten einde. Op het eindsymposium ‘Van energiek gesprek naar energietransitie?’ op donderdag 30 maart 2017 presenteren we de inzichten uit ons onderzoek.

 • Open avond voor professionals

  04-04-2017 Open avond voor professionals

  Wilt u uw kennis verbreden en uw carrièrekansen vergroten? Kom dinsdag 4 april 2017 naar de open avond voor professionals!

 • Open informatieavond erfgoedopleidingen

  04-04-2017 Open avond monumentenzorg

  Tijdens deze open informatieavond krijgt u een goed beeld van de inhoud en opbouw van de Erfgoedopleidingen van Hogeschool Utrecht.

 • Openbare les lector Laurens de Graaf

  20-04-2017 Laurens de Graaf

  Ter gelegenheid van de benoeming van dr. Laurens de Graaf tot lector Organiseren van Verandering in het publieke domein van Hogeschool Utrecht, vindt op donderdag 20 april 2017 de openbare les plaats van deze nieuwe lector.

 • Symposium Pijn en Gedrag

  22-04-2017 Solace thumb

  De afgelopen twee jaar is in het project SOLACE onderzocht wat de langetermijneffecten van chronische pijnrevalidatie zijn. Ook is een prototype van een interventie ontwikkeld om terugval na revalidatie te voorkomen. Op dit symposium sluiten we het eerste deel van het onderzoek af en presenteren we de resultaten.

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten