Evenementen

RSS feed
 • Informatiemiddag deeltijdopleidingen ICT (dit evenement is geweest)

  11-01-2018 Any questions

  Hogeschool Utrecht organiseert op dinsdag 11 januari van 15.30 - 17.00 uur een informatiemiddag deeltijdopleidingen ICT. Deze vindt plaats op de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht .

 • Afscheidscollege Piet Bakker (dit evenement is geweest)

  11-01-2018 Piet Bakker

  Na een periode van ruim tien jaar neemt dr. Piet Bakker per 1 februari 2018 afscheid van Hogeschool Utrecht. Op 11 januari 2018 geeft hij zijn afscheidscollege.

 • Congres inclusief HRM 18 januari

  18-01-2018

  Als jij je wilt specialiseren in inclusief HRM, hierin wilt afstuderen, en/of intrinsiek gemotiveerd bent om de arbeidspositie van kwetsbare groepen in de maatschappij te versterken dan mag je dit congres niet missen.

 • De Master spreekt ... over 7 lessen in Business Process Management

  19-01-2018 Linda Terlouw

  In deze "De Master Spreekt..." neemt Dr. Ir. Linda Terlouw ons mee in 7 lessen in Business Process Management.

 • Boekpresentatie Bildung Speciaal – HU Amersfoort

  19-01-2018 Educatie

  Op vrijdag 19 januari wordt eerste exemplaar van Bildung Speciaal gepresenteerd. Dit boek is tot stand gekomen onder redactie van Gerard van Stralen (Hogeschool Utrecht). Daarnaast bevat het boek bijdragen van verschillende medewerkers van het Seminarium voor Orthopedagogiek van Hogeschool Utrecht: Annemiek Broerse, Marianne Bookelmann, Edith Peeters, Marjan Plazier en Hans Schuman.

 • Matchingsdag Built Environment Deeltijd - 19 januari 2018

  19-01-2018 Matchingsdag Built Environment DT 19 januari 2018

  Kom naar de matchingsdag Built Environment Deeltijd op 19 januari 2018. Vraag alles wat u over de opleiding wilt weten aan de docenten en kom te weten hoe de opleiding optimaal te combineren is met uw persoonlijke situatie.

 • E health in het zorgonderwijs (onderdeel van de we-health week)

  23-01-2018

  Op dinsdagmiddag 23 januari openen de gezondheidszorgopleidingen van Hogeschool Utrecht haar deuren. We laten graag zien op welke wijze wij e-health en technologie in het curriculum verweven. We geven een rondleiding in ons Care Tech Lab en het Beweeglab. U maakt kennis met oefenapp Andy, een serious game voor kinderen met hersenletsel.

 • Scaling Up: Van eHealth naar WeHEALTH

  23-01-2018 U CREATE Centre of Expertise Creatieve Industrie

  We geven het podium aan ondernemers en bedrijven die met hun innovatie betekenis aan de zorgmarkt hebben weten te geven en die het belang laten zien van ‘patient included’ innoveren. Na presentaties van Noaber, Design Innovation Group, Physitrack en Uzelf, maken we de Utrechtse nominatie voor de Nationale Zorginnovatieprijs bekend.

 • Afscheidssymposium Ineke van den Berg

  25-01-2018 Ineke van den Berg

  Na een periode van ruim 25 jaar betrokken te zijn geweest bij de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarders neemt Ineke van den Berg op 25 januari afscheid van het onderwijs. Thema afscheidssymposium: het recht is de kunst van het goede en gelijke. Het begint en eindigt met Molengraaff.

 • Aankondiging symposium en openbare les dr. Katarina Jerkovic-Cosic

  25-01-2018 Katarina Jerkovic

  Deze openbare les vindt plaats ter gelegenheid van de benoeming van dr. Katarina Jerković-Ćosić tot lector bij het lectoraat Innovaties in de Preventieve Zorg van Hogeschool Utrecht.

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten