Evenementen

RSS feed
 • Openbare les dr. Annette Klarenbeek

  28-09-2017 Annette Klarenbeek

  Ter gelegenheid van de benoeming van Annette Klarenbeek tot persoonsgebonden lector van de programmalijn gesprek binnen het lectoraat Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein van Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit aanwezig te zijn bij haar openbare les.

 • De Master spreekt... privacywet 2018 (AVG)

  29-09-2017 Natascha van Duuren en Richard Claassens

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in alle EU-lidstaten van toepassing. Alle organisaties moeten zich hieraan houden. Wat houdt dit volgens de wetgever precies in? Welke concrete aanknopingspunten biedt de huidige en toekomstige wetgeving? We praten u graag bij hierover.

 • Week van de Vaktherapie. Wat maak(t) je zichtbaar?

  04-10-2017 Week van de vaktherapie

  In het kader van de Week van de Vaktherapie organiseert de Hogeschool Utrecht, afdeling Creatieve Therapie, een avond over de laatste ontwikkelingen binnen de beeldende-, drama- en muziektherapie. In de presentaties en de workshops wordt het thema ‘Wat maak(t) je zichtbaar’ benaderd vanuit het perspectief van de van de cliënt en van de therapeut.

 • Conferentie Examencommissies 2017 'Samenwerken aan kwaliteit'

  05-10-2017 Het Oude Tolhuys

  Na het succes van de goed bezochte conferentie van vorig jaar rond het thema “Examencommissies aan zet”, organiseert de HU wederom een bijeenkomst voor al haar examencommissieleden en direct betrokkenen binnen en buiten de HU.

 • Openbare les Tamara Madern

  05-10-2017 Tamara Madern

  Deze openbare les en minisymposium zijn ter gelegenheid van de benoeming van dr. Tamara Madern tot lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht.

 • Open dag voor scholieren

  07-10-2017 Student in gesprek met scholier en ouder op open dag Hogeschool Utrecht

  Je bent op zaterdag 7 oktober van 09.30 tot 15.00 uur van harte welkom op onze open dag voor scholieren.

 • G5 studiemiddag

  01-11-2017 Logo's G5 incl Leiden

  Kom op 1 november naar Utrecht voor de inspirerende G5 studiemiddag over de betrokken student. Wat betekent betrokkenheid voor studiesucces? Hoe zorg je voor betrokkenheid van studenten met zowel opleiding, hogeschool als samenleving?

 • Openbare les Marlies van Steenbergen

  09-11-2017

  Deze openbare les vindt plaats ter gelegenheid van de benoeming van dr. ir. Marlies van Steenbergen tot lector bij het lectoraat Digital Smart Services van Hogeschool Utrecht.

 • Open avond voor professionals

  14-11-2017 Open avond voor professionals

  Wilt u uw kennis verbreden en uw carrièrekansen vergroten? Kom dinsdag 14 november 2017 naar de open avond voor professionals!

 • Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden

  24-11-2017 Roelien Bastiaanse

  Het Academisch Netwerk Logopedie Utrecht (ANLU) organiseert op vrijdag 24 november de lezing 'Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden.'
  Een Capita Selecta voordracht van Prof. Dr. Roelien Bastiaanse, Hoogleraar Neurolinguïstiek, directeur EMCL, IDEALAB

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten