Evenementen

RSS feed
 • Openbare les lector Laurens de Graaf

  20-04-2017 Laurens de Graaf

  Ter gelegenheid van de benoeming van dr. Laurens de Graaf tot lector Organiseren van Verandering in het publieke domein van Hogeschool Utrecht, vindt op donderdag 20 april 2017 de openbare les plaats van deze nieuwe lector.

 • Symposium Pijn en Gedrag

  22-04-2017 Solace thumb

  De afgelopen twee jaar is in het project SOLACE onderzocht wat de langetermijneffecten van chronische pijnrevalidatie zijn. Ook is een prototype van een interventie ontwikkeld om terugval na revalidatie te voorkomen. Op dit symposium sluiten we het eerste deel van het onderzoek af en presenteren we de resultaten.

 • HU pabo Alumni Buffet 2017

  10-05-2017 Faculteit Educatie

  Op woensdag 10 mei 2017 organiseert de Thijssen Alumni Kring (TAK) namens de pabo van Hogeschool Utrecht het jaarlijkse Alumni Buffet; een groots evenement voor startende en ervaren oud-studenten. Deze scholings- en ontmoetingsdag biedt een buffet met workshops, informatieve sessies, netwerken en smakelijke hapjes, specifiek gericht op ervaringen en vragen van beginnende leraren en verzorgd door ervaren oud-studenten en pabo-collega´s.

 • Bootcamp Big Data in het Gezondheidsdomein

  30-05-2017

  Op 30 mei gaat een nieuwe editie van de bootcamp ‘Big Data in het Gezondheidsdomein van U CREATE van start. In vier los te volgen workouts maak je kennis met de waarde van (big) data in het gezondheidsdomein.

 • Werkconferentie Zorg en Veiligheid

  01-06-2017

  Veiligheid in zorginstellingen is volop in het nieuws. Welke integrale veiligheidsaanpak is nodig als zich een calamiteit voordoet zoals een brand of infectiegevaar in een zorginstelling? Wat zijn de effecten van minder beschikbare verpleging op de (sociale) veiligheid? En wat is de juiste balans tussen informatie, privacy en medische efficiëntie? De roep om versterking van de integrale veiligheid in de zorg is urgent.

 • Openbare Les lector Nico de Vos

  08-06-2017

  Ter gelegenheid van de benoeming van dr. Nico de Vos tot lector Participatie en Stedelijke Ontwikkeling bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit om op donderdag 8 juni aanwezig te zijn bij zijn openbare les.

 • Internationale conferentie Smart Sustainable Cities 2017

  14-06-2017

  Op 14 juni organiseert Hogeschool Utrecht de internationale conferentie ‘Smart Sustainable Cities 2017 – Viable Solutions’. Tijdens deze conferentie delen onderzoekers, docenten en studenten die betrokken waren bij het Essence-project, hun kennis en inzichten op het gebied van duurzame en leefbare steden van de toekomst.

 • MicroMasterclass Digidata: Visualisatie & Content marketing

  15-06-2017 MicroMasterclass

  De MicroMasterclass Digidata: Visualisatie & Content marketing belooft een bijzondere avond te worden, met een afwisselende mix van inspiratie, innovatie en stimulans op het gebied van creativiteit, content marketing, infographics en datavisualisatie. Een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met communicatie, schrijven, journalistiek en media.

 • Service design masterclasses voor MKB-maakbedrijven (15-6 t/m 30-6)

  15-06-2017

  Klanten willen steeds vaker kant-en-klare-oplossingen, toegesneden op hun veranderende behoeften. Vooral in de maakindustrie vraagt dat om een omslag: het gaat niet meer om het aanbieden van een product alleen, maar om het leveren van mooie product-dienstencombinaties. Hoe maakt u die omslag? Vind het antwoord tijdens de service design masterclasses van Hogeschool Utrecht.

 • Neuman Systems Model symposium

  16-06-2017 NSM logo klein

  The Biennial International Neuman Systems Model Symposium will be organized in Utrecht, The Netherlands on June 16, 2017. The location is Hogeschool Domstad. The Neuman Systems Model is especially suited to foster multi-professional and inter-disciplinary collaboration which is necessary for the global need to design person-centered, integrated care.

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten