Evenementen

RSS feed
 • Mini congres Inclusie in het Hoger Onderwijs (dit evenement)

  09-11-2017 mini congres inclusie in het hoger onderwijs thmb

  Op 9 en 10 november vindt in het Belgische Geel het mini-congres ‘campus accessibility’ plaats, voor iedereen die begaan is met de basisrechten voor mensen met een verstandelijke beperking en/of bijkomende beperkingen.

 • Openbare les Marlies van Steenbergen (dit evenement)

  09-11-2017

  Deze openbare les vindt plaats ter gelegenheid van de benoeming van dr. ir. Marlies van Steenbergen tot lector bij het lectoraat Digital Smart Services van Hogeschool Utrecht.

 • Ondernemen tijdens je studie - open avond StudentsInc (dit evenement is geweest)

  13-11-2017 Studenten tijdens college

  Op maandag 13 november organiseert StudentsInc een open middag voor iedereen (studenten en medewerkers HU en UU) die is geïnteresseerd in ondernemerschap en wil weten wat StudentsInc doet.

 • Festival of Entrepreneurial Learning

  17-11-2017 Onderwijs professionals

  Op 17 november is het Festival of Entrepreneurial Learning (FOEL). Dit festival vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week en biedt docenten (en studenten) via tien workshops de kans zich te verdiepen in en ervaring op te doen met verschillende onderdelen van state of the art ondernemerschap.

 • UtrechtInc: Get Started

  17-11-2017

  Geïnteresseerden die nog niet klaar zijn voor het 4-maanden programma en (eerst nog) willen experimenteren kunnen kennismaken met ondernemerschap en de support van UtrechtInc tijdens dit event.

 • Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden

  24-11-2017 Roelien Bastiaanse

  Het Academisch Netwerk Logopedie Utrecht (ANLU) organiseert op vrijdag 24 november de lezing 'Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden.' Een Capita Selecta voordracht van Prof. Dr. Roelien Bastiaanse, Hoogleraar Neurolinguïstiek, directeur EMCL, IDEALAB

 • MYC-Team up with startups

  24-11-2017

  Wil jij jouw kennis, netwerk en competenties inzetten en een bedrijf succesvol maken? Op 24 november wordt er het MYC event georganiseerd. Het matchmaking event voor startups die op zoek zijn naar co-founders en professionals. We brengen beide partijen bijeen om bij een match een compleet team te vormen.

 • Open dag voor scholieren

  25-11-2017 Docent in gesprek met scholier en ouder op open dag Hogeschool Utrecht

  Je bent op zaterdag 25 november van 09.30 tot 15.00 uur van harte welkom op onze open dag voor scholieren.

 • Opening Fieldlab 3DMedical

  30-11-2017 Fieldlab 3DMedical

  Op 30 november 2017 gaat het Fieldlab 3DMedical officieel van start. Deze eerste praktijkomgeving op het gebied van 3D-printen voor de medische sector is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Stichting ProtoSpace en private bedrijven en instellingen.

 • Openbare les Saskia Wijsbroek en Micha de Winter

  07-12-2017 Saskia Micha

  Ter gelegenheid van de benoeming van Saskia Wijsbroek en Micha de Winter tot lectoren bij het lectoraat Jeugd, nodigen wij u graag uit om aanwezig te zijn bij de openbare les.

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten